Kontakt

Osjećajte se slobodno da nas kontaktirate najmanje 24 sata prije rezervacije u slučaju da imate bilo kakve posebne prehrambene zahtjeve, a mi ćemo se potruditi da udovoljimo i ispunimo iste.
NAŠA LOKACIJA

Restoran Maroko

Kontakt

Stupimo u kontakt

Kontakt
Vladislava Skarića 3, Stari Grad
Sarajevo, BiH Tel: + 387 33 232 428
Kako doći do nas?
Restoran Maroko nalazi se u sklopu Hotela Art, u srcu Sarajeva, Baščaršije. Smješten je 50m od Hotela Europe, 200m od katedrale Srca Isusova i 500m od Sebilja.
Radno vrijeme
PON – NED  07:00am – 12:00pm
KONTAKT   033 / 232 – 428
ADRESA   Vladislava Skarića 3 Sarajevo 71000 Bosnia and Herzegovina Email: maroko@hotelart.ba

Kontakt

 

Restoran Maroko može se prilagoditi različitim proslavama i različitim oblicima prijema, zabave i drugih sadržaja po Vašoj želji. Restoran je pogodan za veće grupe i poslovne večere. Možete uživati ​​u dugoj večeri od tri obroka ili u bržem brunchu ili ručku. Nudimo bogat izbor jela, od marokanske, arapske do bosanske hrane, koje možete kombinirati s vrhunskim vinima, marokanskim čajem ili drugim pićima. Za mjesec Ramazana nudimo specijalne menije po posebnim cijenama. Sadržaj i cijene izbornika podložni su promjenama.

Slobodno nas kontaktirajte najmanje 24 sata prije rezervacije ako imate bilo kakve posebne prehrambene zahtjeve i mi ćemo se potruditi da udovoljimo i ispunimo iste. Sadržaj i cijene izbornika mogu se mijenjati!